Szomen Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Mi értünk ahhoz amit csinálunk

A Szomen Bt tulajdonosai, vezetői és munkatársai névében köszöntöm Önt!Szomen Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

 
Cégünk alapjainak lerakása egyéni vállalkozásként 1989-ben kezdődött, majd 1995-től betéti társaság formájában működik.

Generál-vállalkozásban végez fő tevékenységként, építési szakipari munkákat. Eredményes piaci helyzetünk mögött egy szakmailag képzett, pontos és igényes munkát végző, műszaki és fizika állomány, illetve a mindenkori építéstechnológiát optimális mértékben kiszolgáló gép-, illetve termelési eszköz állomány áll. Cégünk az építési piacon versenyképes árakkal dolgozik, megfelelő gépparkkal és eszközállománnyal rendelkezik gazdasági-pénzügyi háttere rendezett, stabil. A piaci minőségi követelményeinek teljes körű megfelelése érdekében, munkatársainkkal szemben alapvető követelmény a minőségi szemlélet érvényesülése, és a folyamatos szakmai fejlődés.

Fontosnak tartjuk az új és magas szintű technológiák elsajátítását, így mindig képesek vagyunk megfelelni a kor követelményeinek. Kitüntetett figyelmet fordítunk arra hogy ügyfeleinkkel kölcsönös megelégedettségen alapuló hosszú távú, korrekt kapcsolatot tartsunk fenn.
 
 
Zemen József